Nieuws

03 juli 2020: LINTJE VOOR WKV-ERELID KARST QUAST

Vandaag heeft WKV-erelid Karst Quast uit handen van de burgemeester van Ede een koninklijke onderscheiding (Lid in de Orde van Oranje-Nassau) gekregen. Felicitatie voor deze welverdiende onderscheiding. Foto's van de plechtigheid staan op de WKV Fotogalerij.

24 juni 2020: BESTUURSWISSEL NA ALGEMENE LEDENVERGADERING

Na de ALV van 24 juni heeft de WKV een nieuwe penningmeester. Willeke heeft afscheid genomen en is opgevolgd door Jorrit-Jan.

23 juni 2020: AANPASSING CORONA MAATREGELEN

De maatregelen die we nemen naar aanleiding van de algemene richtlijnen tegen verspreiding van het coronavirus zijn geactualiseerd. Meer informatie staat op onze site op de pagina "Corona maatregelen".

21 juni 2020: FOTO'S VAN DE MIDZOMERNACHTTOCHT IN DE FOTOGALERIJ

Elk jaar varen we rond de verjaardag van de WKV op de Rijn de midzomernachttocht, dus ook in 2020. De omstandigheden op zaterdagavond 20 juni waren ideaal voor een gezellige en tegelijk veilige activiteit. Foto's van deze activiteit staan op de WKV Fotogalerij.

14 juni 2020: FOTO'S VAN DE STRUINTOCHT MARKERMEER IN DE FOTOGALERIJ

Op 13 juni was er een dagtocht op het Markermeer. Start- en eindpunt was Muiderberg, we hebben gevaren naar Pampus, Durgerdam en Muiden. Uiteraard hielden we ons aan de Corona maatregelen, dat betekent afstand bewaren, niet samen reizen en een rondje varen zodat we niet moesten omrijden. Deze tocht was 26 km lang. Foto's van deze activiteit staan op de WKV Fotogalerij.

12 juni 2020: NIEUWE STEENDRUK JUNI 2020 ONLINE

De nieuwe editie van de Steendruk is verschenen, die van juni 2020. De online versie kan je vinden onder Clubblad "Steendruk". De leden en donateurs van de WKV krijgen ook een papieren exemplaar van deze editie. De kopij van de volgende Steendruk (augustus 2020) sluit op 1 augustus 2020.