Nieuws

15 maart 2020: MAATREGELEN VANWEGE CORONAVIRUS

De ontwikkelingen rond de verspreiding van het Coronavirus volgen zich in rap tempo op. Naar aanleiding van de maatregelen van de Nederlandse regering en adviezen van de landelijke sportbonden zijn alle georganiseerde activiteiten van onze vereniging voorlopig opgeschort. We nemen tot nader bericht ook geen geïnteresseerden mee het water op. Leden kunnen zelf op eigen risico blijven varen.


23 februari 2020: FOTO'S VAN ACTIVITEITEN OP FOTOSITE

Wat een Poelbitter vaar- en kampeerweekend moest worden werd vanwege weer en wind ingekort tot een dagtocht op zaterdag 22 februari. Vertrokken in Langweer. De harde wind (windkracht 7 met stoten tot bijna 10) zorgden voor genoeg avontuur op het Friese water. Maar via Sneek zijn we weer veilig in Langweer teruggekeerd. Ook foto's van een tocht nabij Tilburg en van oefeningen in het zwembad staan op de WKV Fotogalerij.


23 februari 2020: VERNIEUWDE WEBSITE WKV

De website van de WKV is vernieuwd. Daarmee is deze ook geschikt gemaakt voor smartphones en tablets. Dank aan webmaster Eric Veltman.


26 december 2019: NIEUWE STEENDRUK JANUARI 2020 ONLINE

De nieuwe editie van de Steendruk is verschenen, die van januari 2020. De online versie kan je vinden onder Clubblad "Steendruk". De leden en donateurs van de WKV krijgen ook een papieren exemplaar van deze editie. De kopij van de volgende Steendruk (april 2020) sluit op 25 maart 2020.