Meevaren met de WKV

Let op: vanwege de maatregelen tegen het coronavirus zullen we op een andere manier omgaan met niet-leden die met ons willen meevaren. Kijk op de pagina "Corona maatregelen" wat ons beleid is voor het meevaren door niet-leden.

Heb je interesse in kajakvaren bij ons? Kom dan eens bij ons langs op een van onze verenigingsavonden of verenigingsochtenden. In het zomerseizoen (begin april - eind september) kan je buiten de vakanties vrijwel elke woensdagavond proefvaren. In het winterseizoen (begin oktober - eind maart) kan dat op zondagochtenden als er op dezelfde dag geen tocht op de WKV-kalender staat.

Er is op deze momentenbegeleiding voor minder ervaren kajakkers aanwezig. Nieuwelingen zijn dan ook van harte welkom. Als voorbehoud om mee te mogen kajakken op de Rijn geldt wel dat de begeleider van de verenigingsavond of -ochtend de weersomstandigheden veilig genoeg vindt om nieuwelingen mee te nemen.

Laat via info@wkvkano.nl weten dat je wilt komen, want dan zijn we op je komst voorbereid.

Al je mee komt varen, neem dan een setje waterdicht ingepakte reservekleding (inclusief schoenen en een handdoek) mee en iets energierijks te eten en te drinken. Wij zorgen dan voor een kajak, peddel, zwemvest en spatzeil. We verzamelen ons om 19:00 uur (verenigingsavonden) of om 9:45 uur (verenigingsochtenden) bij onze steenfabriek.

Voor jongeren geldt dat de minimum leeftijd voor deelname als nieuweling aan de verenigingsavond/verenigingsochtend 12 jaar is. Ben je tussen 12 en 16 jaar, dan moet je een volwassene (ouder of voogd) meenemen.

Je mag maximaal 3x gratis met ons meevaren ter kennismaking, daarna moet je beslissen of je wel of niet lid van de WKV wordt.

Wil je meer informatie, neem dan contact op met een van de bestuursleden of stuur een e-mail naar ons op info@wkvkano.nl.