Meevaren met de WKV

Meevaren met de WKV

Let op: vanwege de maatregelen tegen het coronavirus zullen we op een andere manier omgaan met niet-leden die met ons willen meevaren. Kijk op de pagina "Corona maatregelen" wat ons beleid is met betrekking tot het meevaren door niet-leden.

Heb je ook interesse in kajakvaren of kanovaren bij ons? Kom dan eens bij ons langs op een van onze verenigingsavonden of verenigingsochtenden. We varen in het zomerseizoen (begin april - eind september) elke woensdagavond, in het winterseizoen (begin oktober - eind maart) varen we op zondagochtenden als er op dezelfde dag geen tocht op de WKV-kalender staat.

Er is tijdens verenigingsavonden en -ochtenden altijd deskundige begeleiding aanwezig. Nieuwelingen zijn dan van harte welkom. Als voorbehoud om mee te mogen kajakken op de Rijn geldt wel dat de begeleider van de verenigingsavond of -ochtend beoordeelt of de omstandigheden veilig genoeg zijn om nieuwelingen mee te nemen.

Al je mee wilt varen, neem dan wel een setje waterdicht ingepakte reservekleding (inclusief schoenen en een handdoek) mee en iets energierijks te eten en te drinken. Wij zorgen dan voor een kajak, peddel, zwemvest en spatzeil. We verzamelen ons om 19:00 uur (verenigingsavonden) of om 9:45 uur (verenigingsochtenden) bij onze steenfabriek.

Voor jongeren geldt dat de minimum leeftijd voor deelname als nieuweling aan de verenigingsavond/verenigingsochtend 12 jaar is. Ben je tussen 12 en 16 jaar, dan moet je een volwassene (ouder of voogd) meenemen.

Je mag maximaal 3x gratis met ons meevaren ter kennismaking, daarna moet je beslissen of je wel of niet lid van de WKV wordt.

Laat even van tevoren weten dat je wilt komen, want dan zijn we op je komst voorbereid. Stuur dus als je wilt even een mailtje naar info@wkvkano.nl.

Wil je meer informatie, neem dan contact op met een van de bestuursleden of stuur een e-mail naar ons op info@wkvkano.nl.