Wageningse Kanovereniging

(WKV) De Bovenste Polder

Op onze Nieuws pagina staat de meest recente informatie over de WKV en onze activiteiten.


Geen verhuur boten en materiaal aan niet-leden

Regelmatig worden we benaderd of wij boten of andere materialen verhuren aan niet-leden of dat wij activiteiten verzorgen voor niet-leden.  De WKV verhuurt alleen aan eigen leden en organiseert alleen activiteiten voor eigen leden.

We zijn als vereniging ook te vinden op Facebook. Dit is een pagina met impressies van recente activiteiten van onze vereniging en die wordt beheerd door enkele WKV-leden.

De Wageningse Kano Vereniging (WKV) De Bovenste Polder is opgericht in 1988 en is gehuisvest in een monumentale voormalige steenfabriek op een zeer mooie locatie langs de Nederrijn bij Wageningen, zo'n kilometer stroomafwaarts van het Lexkesveer.


Er is voor onze leden een divers aanbod aan activiteiten op verschillende niveaus en interesses. De meeste tochten zijn bestemd voor kajakvaarders, maar er zijn ook enkele leden actief in het varen in open kano's. Bij de WKV zijn er oude rotten en instappers, mensen die op zee, vlakwater en/of wildwater varen, er zijn leden van alle leeftijden. De club heeft elk jaar een volle vaarkalender met voor elk actief lid wat wils.

Naast het organiseren van tochten geven we ook instructies op uiteenlopende niveaus, van beginners tot zeer gevorderden. Binnen de WKV beschikken we over enkele instructeurs die gediplomeerd zijn door de Nederlandse Kano Bond of het Watersportverbond.

WKV De Bovenste Polder is als kanovereniging aangesloten bij het Watersportverbond.

De WKV is een vereniging met leden die onze materialen mogen huren en aan onze activiteiten meedoen. Onze vereniging verhuurt geen boten of materialen aan niet-leden, en ook organiseren wij geen activiteiten voor niet-leden als deze activiteit niet op onze vaarkalender staat.

Sponsor: 

Kanoshop.nl

Sponsor:

Zeekajak.nl