Corona maatregelen

Opstarten activiteiten na versoepeling corona-maatregelen

Door de versoepeling van de maatregelen tegen het coronavirus die door het kabinet bekend zijn gemaakt mag op aangepaste manier weer buiten worden gesport. Dat betekent ook dat de WKV weer is begonnen met haar activiteiten. Op 20 mei zijn we gestart met onze reguliere verenigingsavonden en varen we ook weer dag- en weekendtochten in verenigingsverband.

Vanzelfsprekend moeten we ons aan de algemene regels en richtlijnen houden van het RIVM, NOC*NSF en het Watersportverbond. Daarom heeft de WKV regels opgesteld waaraan we ons moeten houden als we in clubverband gaan varen. Deze staan hieronder aangegeven.

Omdat algemene richtlijnen kunnen veranderen, kan het zijn dat onze regels worden aangepast, aangevuld of verduidelijkt. We proberen de onderstaande regels altijd zo actueel mogelijk te houden.

Informatie voor niet-leden / introducés:

Om als niet-lid mee te mogen varen moet je minimaal de basistechnieken voor kajakvaren beheersen om veilig te kunnen varen (niveau instapcursus). Proefvaren van nieuwelingen mag alleen na aanmelding vooraf per e-mail (info@wkvkano.nl) en na beoordeling van het vaarniveau door een instructeur of door een WKV-bestuurslid.