Corona maatregelen

Update corona-maatregelen (29 november 2021)

Landelijk zijn weer strengere coronamaatregelen afgekondigd voor de komende periode. Gelukkig kunnen we overdag gewoon in groepsverband blijven varen. Na 17:00 uur varen we met maximaal 4 personen (exclusief instructeur).

Bij het (in)pakken van de boten, het varen en pauzeren houden we ons aan de anderhalve meter. Tijdens het sporten hoeven we geen 1,5 meter afstand te houden als dit nodig is voor de sportbeoefening, dus reddingen kunnen we zonder problemen uitvoeren.

Voor gebruik van kleedkamers geldt landelijk toegang met de coronacheck-app. Daarom gebruiken we de ovens de komende periode alléén als opslagruimte en niet als verblijfplaats. We gaan alleen kort naar binnen om een boot of materiaal te pakken of terug te leggen ... en we geven elkaar daarbij veel ruimte. We komen in vaarkleding naar de steenfabriek of kleden ons buiten om bij auto of fiets (we kunnen wel snel een tas binnen leggen).

En verder houden we ons aan de basismaatregelen. We blijven thuis bij klachten (en laten ons testen). We blijven ook thuis als we zelf of iemand in ons huishouden corona-positief is.