Corona maatregelen

Opstarten activiteiten na versoepeling corona-maatregelen

Door de versoepeling van de maatregelen tegen het coronavirus die door het kabinet bekend zijn gemaakt mag op beperkte schaal weer buiten worden gesport. Dat betekent ook dat de WKV weer begint met haar activiteiten. Ten eerste starten we vanaf 20 mei weer met onze reguliere verenigingsavonden.

Vanzelfsprekend moeten we ons aan de algemene regels en richtlijnen houden van het RIVM, NOC*NSF en het Watersportverbond. Daarom heeft de WKV regels opgesteld waaraan we ons moeten houden als we in clubverband gaan varen. Deze staan hieronder aangegeven.

Omdat we voor het eerst op 20 mei deze regels gaan toepassen, kan het zijn dat deze worden aangepast, aangevuld of verduidelijkt. Ook kunnen de algemene richtlijnen worden aangepast . We proberen de onderstaande regels altijd zo actueel mogelijk te houden.

Informatie voor niet-leden / introducés:

Om als niet-lid mee te mogen varen moet je minimaal de basistechnieken voor kajakvaren beheersen om veilig te kunnen varen (niveau instapcursus). Proefvaren van nieuwelingen mag alleen na aanmelding vooraf per e-mail (info@wkvkano.nl) en na beoordeling van het vaarniveau door een instructeur of door een WKV-bestuurslid.