INFORMATIE VAN/VOOR WKV'ERS

15 OKTOBER 2013: NIEUWE FOTO'S IN WKV FOTOGALERIJ
Er zijn weer een hoop foto's van recente activiteiten aan de fotogalerij toegevoegd, zoals de Thuisblijverstocht, het Grootwaterweekend, een weekend op de Dollard en de afsluitingstocht van onze jubileumactiviteiten. Ook staan in de galerij enkele sfeerfoto's van het hoogtepunt van het 25-jarig WKV jubileum, de viering op 21-23 juni.
 
02 OKTOBER 2013: NIEUWE STEENDRUK OKTOBER 2013 ONLINE
De Steendruk van oktober 2013 staat online op deze site, zie onder "Clubblad". De WKV-leden krijgen ook een papieren Steendruk.
De volgende Steendruk, die van januari 2013, zal vlak na de jaarwisseling uitkomen. De kopij hiervoor sluit op 23 december.
 
KAJAK-CURSUSSEN (update 10 oktober 2013)
In het najaar van 2013 is geen cursus meer gepland. In het voorjaar van 2014 starten we weer met een instapcursus kajakvaren voor beginners. Deze zal in maart/april worden gehouden en zal bestaan uit een theorieavond, een praktijkles in een overdekt zwembad, 4 praktijklessen op de Nederrijn en een korte dagtocht. Nadere gegevens over de cursus worden t.z.t. bekend gemaakt.
Voor algemene informatie over de verschillende cursussen die bij de WKV worden gegeven, klik hier.
 
MEEVAREN MET DE WKV (update 10 oktober 2013)
Lijkt kajakvaren je leuk, dan hoef je niet te wachten op de eerstvolgende cursus. Als nieuweling ben je welkom tijdens onze verenigingsochtenden. Van oktober tot en met maart varen we op zondagochtenden op de Rijn, op weekenden waarop geen andere activiteit gepland staat (zie kanlender).
Neem zelf een pakketje droge reservekleding en -schoenen en een handddoek mee, wij zorgen voor een kajak met toebehoren.
Laat even van tevoren weten dat je wilt komen, want dan zijn we op je komst voorbereid. Stuur dus als je wilt even een mailtje naar info@wkvkano.nl.
LET OP! De begeleider van de verenigingsochtend kan beslissen om geen nieuwelingen mee te nemen als de weersomstandigheden zo extreem zijn dat er grote risico's voor omslaan en/of onderkoeling van onervaren vaarders ontstaan.
 
Wil je op korte termijn een kanocursus of een andere kano-activiteit volgen buiten de WKV? Surf dan naar www.zeekajak.nl en neem contact op met de daar genoemde instructeurs. Verder worden daar ook verschillende soorten andere kano-activiteiten aangeboden. Wanneer en waar een activiteit wordt gegeven, kan je in overleg met de leiding zelf uitkiezen.